Hesabını sil
TattooVerseCo hesabını silmek kalıcıdır. Hemen gerçekleşir ve geri alınamaz.
Neler silinir
- Sanatçı, stüdyo ve müşteri profillerin; fotoğrafların ve portföyünle birlikte
- İş ilanların, başvuruların, dövme taleplerin ve tekliflerin
- E-posta adresin, iletişim bilgilerin ve bildirim ayarların
Neler iptal edilir
Yaklaşan rezervasyonlar, koltuk kiralamaları, stüdyo talepleri ve kadro bağlantıları iptal edilir; karşı tarafa haber verilir.
Neler kalır
Geçmiş rezervasyonlar ve mesajlar, birlikte çalıştığın kişilerde “Silinmiş kullanıcı” olarak kalır — adın ve fotoğrafın olmadan.
Hesabını nasıl silersin
Uygulamada Profil → Hesabı sil. Web’de giriş yap ve bu sayfayı hesap menüsünden aç.